Gitaarles van Sebas Honing

12970999_10204113540318455_9076399545075187759_o

Alle mogelijke soorten en stijlen!

Of het nu akoestisch, elektrisch, hardrock, blues, pop, singer-songwriter, of je absolute eigen stijl gaat, alles is mogelijk! Dankzij een studie aan de Rotterdam Pop Academy en ervaring met heel veel verschillende bands, is Sebas thuis in veel verschillende muziekstijlen en gitaarmethodes.

Hier zie je een vette solo van Sebas!

Hier zie je de clip die de gitaarafdeling van Sebas gemaakt heeft!

Hier zie en hoor je een voorproefje van de eerste helft van zijn dubbelalbum: Songs of Seas and Oceans.

Hier zie en hoor je een voorproefje van de tweede helft van zijn dubbelalbum: From Middle to East.

Hier zie je de laatste clip van de gitaarafdeling van Sebas. Gezongen door een van onze zangleerlingen Natascha Scheepers en Petra Honing.

Connect met je gitaar!

De kleinste verandering in de stand van je vingers op de snaren, kan een wereld van verschil maken. Met een paar makkelijk op te volgen tips van Sebas, is dat moeilijke stukje inééns helemaal niet zo moeilijk!

Word een gitaarexpert!

6-snarig, 7-snarig, 12-snarig, akoestisch, elektrisch, bas- of aangepaste gitaar. Sebas heeft ze allemaal! Hij bouwt ook zelf gitaren en heeft daarbij extra kennis opgedaan in Puurs, dè opleiding voor instrumentbouwers! Hij kan je dus ook veel leren over hoe een gitaar werkt en hoe de bijbehorende effecten en versterkers werken en klinken. Heb je nog geen gitaar en wil je graag wat gitaren uitproberen, dan ben je bij Sebas aan het juiste adres om advies te krijgen en zijn gitaren te testen!

Muziek maken is LEUK!!

Het allerbelangrijkste: muziek maken moet LEUK zijn. Je kunt kippenvel, fijne kriebels, een lekker gevoel en een goed humeur krijgen van muziek maken. Het is onze taak je verslaving aan het muziek maken aan te wakkeren. Daarom staan we zelf regelmatig op het podium! Wij zijn ook verslaafd!!!

Over Sebas:

Sebas is geboren als gitarist. Als peutertje zat hij met de koptelefoon en zijn ukelele naar de radio te luisteren en besloot al heel vroeg dat hij gitarist met een band zou worden. Alleen met een band zou hij alle muziek die hij in zijn hoofd had ten gehore kunnen brengen. Op zijn vijfde kreeg hij zijn eerste gitaar en dit aantal is inmiddels de dertig gepasseerd! Heb je nog geen gitaar, kom eerst even uitproberen om te kijken wat je wil.

Sebas heeft gestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam, heeft inmiddels in een hoop bands gespeeld en speelt naast al zijn studioprojecten in de metalband “Equisa”, zijn eigen soloproject “Sebas Honing”, Van Halen Tribute 5150, bij verschillende coverbands en in “Mr. & Mrs. Honey”, een akoestisch duo, samen met Petra.

Ook heeft hij inmiddels zijn eigen home-studio. Je zult niet snel een gitaarleraar treffen die gepassioneerder en gevarieerder met muziek is dan Sebas! Naast A Different Tune en zijn eigen muzikale dingen, is Sebas regelmatig te horen als gastmuzikant op rock- en metalprojecten.

Hij bouwde van een eiken tafel, gekocht bij de kringloopwinkel, een eigen gitaar. Het was een project voor zijn eindscriptie, waarvoor hij een 10 kreeg! In 2013 is hij gestart met een opleiding tot gitaarbouwer in Puurs, België. Hij bouwt regelmatig nieuwe gitaren. Wees welkom om zijn kunsten te bewonderen en de gitaren te testen!

Voor aanpassingen aan je eigen gitaar en het naar eigen wens afstellen van je gitaar, ben je bij Sebas aan het juiste adres.

Regel vooral meteen een gratis proefles!