Klankschalen/sessies

Alles is trilling. Een van de dingen die verbonden zijn met het leven in onze maatschappij is moeite hebben met ontspannen. Het is niet voor niks dat sporten als Yoga en Pilates mateloos populair zijn tegenwoordig.

Wanneer je moeite hebt om te ontspannen, kan dat je muzikale ontwikkeling enorm in de weg zitten. Verkrampt gitaarspelen, zingen met een lijf dat op slot zit. Vergeet het maar, het is gewoon niet fijn!

In een klanksessie is de volgorde van de te bespelen instrumenten en klankschalen zo ingedeeld dat een diepe ontspanning ontstaat. Petra gebruikt klankschalen in de zangles om in vijf minuten heerlijk te aarden. Tijdens een sessie gaat ze heel uitgebreid aan de slag. Klik hier als je meer wil weten over alles wat Petra met klankschalen doet.

Op dinsdag 11 september van 19.45 – 20.45 kunnen leerlingen van A Different Tune gratis komen proeven van zo’n heerlijke sessie. Ben je nog geen leerling bij A Different Tune, dan kun je je ook aanmelden! Neem een tientje, een yogamat/slaapmatje en een comfortabel kussentje mee en kom heerlijk genieten!

Vanaf dinsdag 25 september zullen de klanksessies wekelijks plaats gaan vinden van 20.30 – 21.30 op ’t Dijksteeke. Kosten zijn € 10,- per keer. Een tienrittenkaart kost € 90,- en geeft recht op 10% korting op een klankmassage.

Meld je aan via dit formulier en tot 11 september!
Locatie: buurthuis ’t Dijksteeke, Dijkcentrum 191 in Roosendaal.