Klankverwennerij!

Aanbieding: Zolang mijn opleiding ‘Energetic SoundTouch’ duurt, kosten alle sessies slechts € 25,-. Je kunt een sessie kado geven, aan jezelf of iemand anders. Je mag van de aanbieding genieten, zo vaak als je wilt. Elke volgende sessie zal weer anders zijn. Zo kan ik lekker al het geleerde goed in mijn systeem krijgen en zo krijgt jouw systeem een heerlijke opkikker!

Alles is trilling. Een van de dingen die verbonden zijn met het leven in onze maatschappij is moeite hebben met ontspannen. Het is niet voor niks dat sporten als Yoga en Pilates mateloos populair zijn tegenwoordig.

Wanneer je moeite hebt om te ontspannen, kan dat je muzikale ontwikkeling enorm in de weg zitten. Verkrampt gitaarspelen, zingen met een lijf dat op slot zit. Vergeet het maar, het is gewoon niet fijn!

In een klanksessie is de volgorde van de te bespelen instrumenten en klankschalen zo ingedeeld dat een diepe ontspanning ontstaat. Ik – Petra – gebruik mijn klankschalen in de zangles om in vijf minuten heerlijk te aarden. Tijdens een sessie gaat ze heel uitgebreid aan de slag. Klik hier als je meer wil weten over alles wat Petra met klankschalen doet.

Mail naar petrahoning@gmail.com om zo’n heerlijke klankverwennerij voor maar € 25,- af te spreken en wees onwijs welkom!