Voice-Lab!

Voice-Lab! – de meest uitgebreide zangcursussen!

Een lab, of laboratorium is een plek waar je uitvogelt hoe dingen kunnen, wat wel of niet werkt, bij elkaar past, matcht met hoe je dacht dat het zou zijn.

Dat is precies wat we in de Voice-Lab! cursussen doen. Onderzoeken. Iedereen heeft een startpunt. Voor alle cursussen geldt dat je vanaf elk startpunt welkom bent. Er is geen vast format, alleen een geraamte qua lesstof, waar vandaan we dezelfde taal spreken en op elk niveau een stap verder kunnen zetten.

Dus wat je wens ook is, of je gerichte vragen hebt op zanggebied, of je wil laten leiden door wat zich aandient, elk punt is een startpunt om vanuit verder te groeien.

Wees dus van harte welkom!

Petra.


Foto gemaakt door Ad Akkermans.

Aankomende cursussen, welke starten bij voldoende inschrijvingen:

Voice-Lab! VOX: Vijf lessen, gericht op zang, techniek, methodes, de emotionele kant van zingen.

Voice-Lab! Gewoon lekker zingen!: acht lessen, gericht op plezier met verschillende aspecten van zingen; all-time-favorites; spel, ter ondersteuning van het zingen; improviseren, hoe bouw je dat nou op; meerstemmigheid en vooral heel veel lol met zingen.

Voice-Lab! Schrijf je eigen song!: voor jezelf, voor iemand die een song verdient, ter ere van een bijzondere gelegenheid. Omdat je auditie wil doen aan een vervolgopleiding en je wil onderscheiden van de rest van de aanmeldingen. Aan het eind van de cursus nemen we je song op en dan maakt Sebas (Honing) er een professioneel arrangement van.

“Voice-Lab! VOX” 5 lessen van 2 uur in een kleine groep. Max 4 personen.

Gedegen kennis over de stem in vijf lessen van 2 uur. Weten wat er zich in je lijf en specifiek op gebied van zangspieren gebeurt. Kennis van de verschillende methodes, met nadruk op Complete Vocal Technique en Universal Voice (voorheen EVTS). Ook NLP (Neuro Linguistic Programming) speelt een grote rol in de lessen. Alle theorie gaan we meteen in de praktijk brengen met een of meer songs die aansluiten op de voorafgaande theorie. Je gaat ook aan de slag met zelf gekozen songs. Vanzelfsprekend gaan we diep in op vragen die gesteld worden, je maakt dus zelf een deel van de les.

Er is geen instapniveau. De cursus is voor mensen die veel zingen, wellicht al de nodige zangles gehad hebben en wat opfrissing of verdieping in de al aanwezige kennis zoeken. Die geen behoefte hebben aan een lang traject, of vast zangles.

We starten bij voldoende aanmeldingen.
Zaterdag 10.00 – 12.00.

Kosten: € 200,- voor vijf lessen van 2 uur. ex. 21% btw (deze wordt berekend voor leerlingen vanaf 21 jaar en maakt de totaalprijs € 242,-) Materialen, drankjes en versnaperingen inbegrepen.
Vijfhuizenberg 48D/Lavadijk 152.
Aanmelden: mail naar petrahoning@gmail.com . De cursus kado doen kan ook!

“Voice-Lab! Gewoon lekker zingen!”: 8 lessen van een uur, max 10 personen.

Een fijne combi van ‘gewoon’ zingen, zangles, wat speltechnieken die het zingen ondersteunen, wat zenles om ontspannen te kunnen zingen, wat leuke zangspelletjes om je muzikaliteit te onderzoeken en uit te breiden, leren improviseren op speelse wijze.

We gaan aan de slag met ‘all-time-favorites’, zondat je geen ingewikkelde zaken hoeft in te studeren en het doel van de cursus is het zetten van een stap verder in je muzikale zang-ontwikkeling. Je hoeft van tevoren niks te kennen of kunnen. Maar als je al wel zangles gehad hebt is er zeker nog zat te leren en te onderzoeken in deze cursus.

Start bij voldoende aanmeldingen. Tussentijds instromen is in overleg mogelijk.
Woensdagavond 20.30 – 21.30.
Kosten: € 80,- (ex. btw, welke wordt berekend vanaf 21 jaar en de totaalprijs € 96,80 maakt) voor 8 lessen van een uur.
Max 10 deelnemers per cursus.
Vijfhuizenberg 48D.
Aanmelden: mail naar petrahoning@gmail.com . De cursus kado doen kan ook!

“Voice-Lab! Schrijf je eigen song!” 5 lessen van 2 uur in een kleine groep. Max 3 personen.

Je kunt het echt! Ik help je. Heb je een gelegenheid waarbij je graag een zelf geschreven lied zou willen geven? Of wil je je al bestaande songwritingvaardigheden uitbreiden? Heb je nog geen gelegenheid je songs uit te werken en op te nemen? Of wil je auditie doen voor een vervolgopleiding en zou je daarvoor wel een zelf geschreven song op willen nemen?

Doe dan vooral mee! Er is geen instapniveau. We gaan vijf keer twee uur aan de slag met maximaal drie deelnemers. We werken aan je zangtechniek en hoe je je song het best tot zijn recht laat komen. Aan het eind neem je je song op, waarna Sebas (Honing) hem naar jouw wensen arrangeert en mixt, zodat je een professioneel klinkende song hebt.

We starten bij voldoende aanmeldingen.
Zaterdag 12.30 – 14.30.

Kosten: € 200,- voor vijf lessen van 2 uur. ex. 21% btw (deze wordt berekend voor leerlingen vanaf 21 jaar en maakt de totaalprijs € 242,-) Materialen, drankjes en versnaperingen inbegrepen.
Vijfhuizenberg 48D/Lavadijk 152.
Aanmelden: mail naar petrahoning@gmail.com . De cursus kado doen kan ook!