Korte cursussen/workshops

“Bouw je eigen gitaar” meld je nu al aan om een plek te reserveren! Bij drie inschrijvingen worden de data geprikt!

Onder professionele begeleiding van Sebas ga je een gitaar bouwen. In zes lessen ga je stap voor stap leren hoe je gitaar precies in elkaar zit. Op welke manieren je hem de gewenste kleur kunt geven. Hoe je hem in elkaar zet. Kortom: na zes lessen heb je zelf een gitaar in elkaar gezet!

Je krijgt bij aanmelding een lijstje met gereedschap wat nodig is om er thuis aan te werken. We gaan er van uit dat iedereen dat al in de gereedschapskist heeft liggen. Voor bijzondere materialen wordt gezorgd. Voor de verf of olie zorg je zelf. Wacht daarmee tot Sebas je heeft laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Je krijgt van ons de garantie dat je gitaar goed bespeelbaar is aan het eind van de cursus. Mochten er dingen zijn die door een professional afgesteld moeten worden, dan doet Sebas dat voor je. Zijn er in het eerste jaar euvels die verholpen moeten worden, dan kun je kosteloos terecht bij Sebas om ze te verhelpen.

De kosten voor deze cursus hangen af van het type gitaar dat je gaat bouwen. Reken op ongeveer € 250/300. De lessen zijn op nader af te spreken data in Roosendaal.

Meld je aan via het onderstaand contactformulier.

“Gewoon lekker zingen” start medio september bij voldoende inschrijvingen.

In zes lessen van een uur ga je in een kleine groep gewoon lekker zingen. De nadruk ligt op fijn zingen, lekkere popsongs van toen en nu. Wie solo wil zingen krijgt de gelegenheid en wie dat niet wil, zingt lekker in de groep. Met, indien gewenst, een klein concertje toe.

Speciaal voor mensen die nergens lang aan vast willen zitten. Niet perse een koor willen, of zangles. Maar gewoon even lekker willen zingen. De eerstvolgende cursus start na de grote vakantie bij minimaal vijf inschrijvingen.

Kosten: € 50,- als je jonger bent dan 21 en € 60,- als je 21+ bent.

Dinsdag van 19.30 – 20.30 in buurthuis ’t Dijksteeke.

Meld je aan via het onderstaand contactformulier.

“Voice-Lab – workshop van 2,5 uur”

In 2,5 uur leer je wat je met stembanden en een lichaam kunt volgens Cathrin Sadolin, de grondlegster van Complete Vocal Technique. Op het Complete Vocal Institute in Kopenhagen wordt alles wat met de stem te maken heeft onderzocht tot op de millimeter. Dit maakt dat zingen geen hocus pocus meer is, maar een meetbaar en zichtbaar fenomeen. Complete Vocal Technique is inmiddels een van de populairste zangmethodes en met een goede reden!

Complete Vocal Technique maakt het geluid dat je met je stem kunt maken heel inzichtelijk en meteen praktisch toepasbaar. Volgens een duidelijk schema leg ik je uit wat de mogelijkheden zijn, in welke stijl je welke techniek gebruikt en wat je kunt doen om je geluid te kleuren. En dit allemaal uiterst vriendelijk voor je stembanden. Want die hebben maar een taak: lekker tegen elkaar aan bewegen. Hoe precies, laat ik je zien in de workshop.

Deze workshop is ook bij je thuis te boeken. Ik neem mijn spullen mee en we gaan aan de slag!

Kosten workshop max 6 personen: € 150,- inclusief materiaal en btw..

Kosten per persoon bij losse inschrijving € 40,- inclusief materiaal en btw..

Je kunt je het hele jaar door inschrijven voor deze workshop. Bij 4 inschrijvingen prikken we een datum en vindt de workshop definitief plaats.


“Voice-Lab!” 6 lessen van 2,5 uur – nieuwe cursus start na de grote vakantie – max 6 plaatsen!

Gedegen kennis over de stem in zes lessen van 2,5 uur. Weten wat er zich in je lijf en specifiek op gebied van zangspieren gebeurt. Kennis van de verschillende methodes, met nadruk op Complete Vocal Technique en Universal Voice (voorheen EVTS). Alle theorie gaan we meteen in de praktijk brengen met een of meer songs die aansluiten op de voorafgaande theorie. Je gaat ook aan de slag met zelf gekozen songs.

Voor mensen die veel zingen, wellicht al de nodige zangles gehad hebben en wat opfrissing of verdieping in de al aanwezige kennis zoeken. Die geen behoefte hebben aan een lang traject, of vast zangles. Vanzelfsprekend gaan we diep in op vragen die gesteld worden. Kijk hier voor de hele uitgebreide informatie.

Kosten inclusief materiaal en versnaperingen: € 200,- ex. 21% btw (deze wordt berekend voor leerlingen vanaf 21 jaar)

Deze cursus vindt plaats op dinsdagavond, 19.30 – 22.00.

Meld je aan via het contactformulier.