Voice-Lab!

“Voice-Lab!” 5 lessen van 2 uur.

Nieuwe cursus start op 11 maart – max 4 plaatsen.

Gedegen kennis over de stem in vijf lessen van 2 uur. Weten wat er zich in je lijf en specifiek op gebied van zangspieren gebeurt. Kennis van de verschillende methodes, met nadruk op Complete Vocal Technique en Universal Voice (voorheen EVTS). Ook NLP (Neuro Linguistic Programming) speelt een grote rol in de lessen. Alle theorie gaan we meteen in de praktijk brengen met een of meer songs die aansluiten op de voorafgaande theorie. Je gaat ook aan de slag met zelf gekozen songs.

Voor mensen die veel zingen, wellicht al de nodige zangles gehad hebben en wat opfrissing of verdieping in de al aanwezige kennis zoeken. Die geen behoefte hebben aan een lang traject, of vast zangles. Vanzelfsprekend gaan we diep in op vragen die gesteld worden.

Kosten inclusief materiaal en versnaperingen: € 200,- ex. 21% btw (deze wordt berekend voor leerlingen vanaf 21 jaar en maakt de totaalprijs € 242,-)

Deze cursus vindt plaats op woensdagavond, 19.45 – 22.00. De cursus die start op 15 januari, gaat ivm veel aanmeldingen ook op donderdag plaatsvinden.

Cursus 1: 23, 30 okt., 6, 13, en 20 nov.. =VOL

Cursus 2 – wo: 15, 22, 29 jan., 5 en 12 feb.. =VOL

Cursus 3 – wo: 11, 18, 25 mrt., 2 en 8 april.

Mail naar petrahoning@gmail.com om je aan te melden.


“Voice-Lab – workshop van 2,5 uur”

In 2,5 uur leer je wat je met stembanden en een lichaam kunt volgens Cathrin Sadolin, de grondlegster van Complete Vocal Technique. Op het Complete Vocal Institute in Kopenhagen wordt alles wat met de stem te maken heeft onderzocht tot op de millimeter. Dit maakt dat zingen geen hocus pocus meer is, maar een meetbaar en zichtbaar fenomeen. Complete Vocal Technique is inmiddels een van de populairste zangmethodes en met een goede reden! Aangevuld met NLP (Neuro Linguistic Programming) heb je een wondermiddel om snel heel effectief en bewust met je stem te werken.

Complete Vocal Technique maakt het geluid dat je met je stem kunt maken heel inzichtelijk en meteen praktisch toepasbaar. Volgens een duidelijk schema leg ik je uit wat de mogelijkheden zijn, in welke stijl je welke techniek gebruikt en wat je kunt doen om je geluid te kleuren. En dit allemaal uiterst vriendelijk voor je stembanden. Want die hebben maar een taak: lekker tegen elkaar aan bewegen. Hoe precies, laat ik je zien in de workshop. NLP is een vorm van (zelf) hypnose, welke maakt dat je afspraken maakt met je onderbewuste. Zodat je er niet steeds aan hoeft te denken. Je maakt die afspraak namelijk maar een keer en dan zit hij verankerd. Super handig, want dan kun je je namelijk concentreren op lekker muziek maken!

Deze workshop is ook bij je thuis te boeken. Ik neem mijn spullen mee en we gaan aan de slag!

Kosten workshop max 6 personen: € 150,- inclusief materiaal en btw..

Kosten per persoon bij losse inschrijving € 40,- inclusief materiaal en btw..

Je kunt je het hele jaar door inschrijven voor deze workshop. Bij 4 inschrijvingen prikken we een datum en vindt de workshop definitief plaats.