Next Level!

Muziek maak je samen!

Next Level!

We hebben knijters van leerlingen die nog geen eigen band hebben, maar er eigenlijk wel aan toe zijn! Dan is Next Level! een perfecte tussenvorm!

In de les werk je je materiaal uit en op het podium in Bruin Cafe Jaxx ga je performen!

We starten met het Gitaarspektakel op 2 oktober, gevolgd door Dead Singers Society op 5 november! Na de feestdagen knallen we er gelijk in op 8 januari met ons eerste Next Level! concert! Op 5 maart en 7 mei staan de volgende concerten gepland. Je valt dus een heel schooljaar met je neus in de Next Level! muziekboter!

Meld je aan via petrahoning@gmail.com als je zingt.

Meld je aan via sebashoning@gmail.com als je (bas)gitaar speelt.

Speel je toetsen of drums en zie je het wel zitten om deel te nemen, stuur dan een mailtje naar Petra en Sebas met je achtergrond: van wie heb je les, welk genre is je ding? Het is vooral belangrijk dat je goed zelfstandig (met je eigen muziekdocent) je muziek in kunt studeren, zodat we met één repetitie vooraf een lekker concertje weg kunnen zetten.

Voor leerlingen van A Different Tune is Next Level! gratis. Ben je geen leerling van ons, maar doe je graag mee, dan betaal je een bijdrage van € 25,- (ben je 21+, dan komt hier nog 21% btw bij) Er is geen leeftijdsgrens, zowel aan de onderkant als de bovenkant. Ben je klaar voor een band, dan ben je welkom!

Hartelijke groet! Sebas en Petra.