Studio/sessiewerk

Vanaf 1 augustus 2020 betrekken we onze nieuwe studio!

Dat biedt onwijs veel nieuwe mogelijkheden: opnemen in een geluidsdichte cabine. Met Sebas naast je om je te begeleiden en helpen je beste zelf te laten horen, heb je een professionele opname in bezit!

Je kunt je demo’s opnemen bij ons als je deze nodig hebt voor audities, of je portfolio.

Onze leerlingen hadden al royaal de mogelijkheid om songs te schrijven tijdens de lessen, op deze manier wordt het leuker en leuker!

Vraag naar de mogelijkheden als je een of meer eigen songs op wil komen nemen. Hiervoor hoef je geen klant te zijn bij A Different Tune. Wellicht heb je wat songs liggen die je graag opgenomen en eventueel gearrangeerd zou willen hebben. Bij Sebas zijn jij en je songs in hele goede handen! Samen gaan jullie aan de slag om de songs zo goed mogelijk vorm te geven. Met de huidige mogelijkheden om je songs online te zetten, kun je in no-time je songs met de wereld delen en zeg nou zelf: muziek moet gehoord worden, toch!?

Ook als je voor je oma, opa of andere dierbare graag een song op wil nemen, ben je van harte welkom! Een karaoke is zo gevonden en zo heb je een onwijs tof kado voor een bruiloft, verjaardag, of andere speciale gelegenheid!

Mail naar sebashoning@gmail.com of bel/app 06 17690342 voor de mogelijkheden en prijzen.