Gitaarles van Sebas Honing

Over Sebas:

Sebas is geboren als gitarist. Als peutertje zat hij met de koptelefoon en zijn ukelele naar de radio te luisteren en besloot al heel vroeg dat hij gitarist met een band zou worden. Alleen met een band zou hij alle muziek die hij in zijn hoofd had ten gehore kunnen brengen. Op zijn vijfde kreeg hij zijn eerste gitaar en dit aantal is inmiddels de dertig gepasseerd! Heb je nog geen gitaar, kom eerst even uitproberen om te kijken wat je wil.

Sebas heeft gestudeerd aan Codarts, heeft inmiddels in een hoop bands gespeeld en speelt naast al zijn studioprojecten in de metalband “Equisa”, zijn eigen soloproject “Sebas Honing”, veel 80’s samen met Petra, zijn allroundband The Wedding/Party Crashers en hij valt geregeld in bij populaire coverbands zoals Stoot!.

Foto: Lenn Kralt.

Ook heeft hij zijn eigen home-studio. Naast A Different Tune en zijn eigen muzikale dingen, is Sebas regelmatig te horen als gastmuzikant op plekken waar je hem niet verwacht. Zoals in een uitzending op TV samen met Jochem van Gelder.

Voor aanpassingen en onderhoud en het naar eigen wens afstellen van je gitaar, ben je bij Sebas aan het juiste adres.

Alle mogelijke soorten en stijlen!

Je gaat niet snel een enthousiastere gitaardocent tegenkomen! Sebas ademt gitaren, het gitaarvirus stroomt door zijn aderen en als je hem wil laten kletsen, moet je hem iets over gitaren vragen. In zijn lessen staat centraal wat jij wil leren. Samen met Sebas ga je op zoek naar wat voor jou de beste manier is. Elke stijl, elke gitaar, elektrisch of akoestisch, met 4, 5, 6, 7 of meer snaren en in verschillende stemmingen. Sebas heeft alle snaren goed op een rijtje.

Connect met je gitaar!

De kleinste verandering in de stand van je vingers op de snaren, kan een wereld van verschil maken. Met een paar makkelijk op te volgen tips van Sebas, is dat moeilijke stukje inééns helemaal niet zo moeilijk!

Word een gitaarexpert!

6-snarig, 7-snarig, 12-snarig, akoestisch, elektrisch, bas- of aangepaste gitaar. Sebas heeft ze allemaal! Hij bouwt ook zelf gitaren en heeft daarbij extra kennis opgedaan in Puurs, dè opleiding voor instrumentbouwers! Hij kan je dus ook veel leren over hoe een gitaar werkt en hoe de bijbehorende effecten en versterkers werken en klinken. Heb je nog geen gitaar en wil je graag wat gitaren uitproberen, dan ben je bij Sebas aan het juiste adres om advies te krijgen en zijn gitaren te testen!

Muziek maken is LEUK!!

Het allerbelangrijkste: muziek maken moet LEUK zijn. Je kunt kippenvel, fijne kriebels, een lekker gevoel en een goed humeur krijgen van muziek maken. Het is onze taak je verslaving aan het muziek maken aan te wakkeren. Daarom staan we zelf regelmatig op het podium! Wij zijn ook verslaafd!!!

Regel vooral meteen een gratis proefles en mail naar sebashoning@gmail.com!